If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В конкретния случей или променливата геометрия на турбината се ебава или дебитомера - аз бих проверил първо дебитомера. Макар че с чип турбината вижда бая зор
Моята е същата до 3000 оборота я няма баща ми питал уж специалис т Алфист от Пловдив и той му казал,че е направено с цел дане се товарят валовете и за икономия ама нещо неми се вярва
Кажи ми моля те, кой е този специалист по АЛФИТЕ в ПЛОВДИВ, че искам да я диагностирам моята.
офффффф и моята е същата! като натисна педала на гаста на светофара и ....нищо...даже тръгва леко да се дави, натискаммммм аз до дупка и нищо, преодолява задавянето и започва да набира (това се случва за 4-5 сек.) За бърз старт от спокоино състояние на колата (800-850 обр.) съм забравил отдавна! За да тръгне с препилване трябва да я форсирам (на сжетофара ) до 2000-2500, че и от горе!
А за проблема с оборотите (където играят) и аз го имам, на диагностиката, НИЩО!!!
Бобоооо, помагай!
п.с. ще ти звънна скоро, то се е видело!
Да ви кажа май не6то не са ви в ред колите за да не набират.Мойта пили гуми на 1-ва и 2-ра без много зор,а и до 3000об/мин върви идеално.Досега съм карал 8 модела коли е Алфата е най добра на ускорение.Направете си диагностика и ги стегайте Алфите 4е се излагате, като правите сравнения с некви Пасати,тромавите БМВ-та та чак и кошници като Вектрите
при JTD най вероятно е дебитомера, на всеки 50 60 хиляди се прецаква и колата става по бавна леко по леко и не се осе6та докото не стане фрапира6то. Препоръчва се смяна на възду6ния филтар на всеки 5000км и няма да има проблеми.
Колеги имам 1.8 и 2.0. С 1.8 правя въпросното БМВ мармалад. 2ката обаче ми по не е демаражна! Сега ще сменя дебитомерът да видя за какво става дума!
п.с. С чисто нови жълти конита съм вече!!! Не мърда в завой!
добреде то и моята я няма никаква,една вецтра 2.0 турбо дизел ме бега.амм на моита и има нещо щот неще дасе набира след 4 000 оборота.помагаите моля.на диагностиката всичко показва ок.благодаря
Защото на газ не работи дебитомера и дюзите не работят вземи ако можеш от някой колега и пробвай с неговия дебитомер ако с него върви по добре сменяй и така а щом имаш газ по добре без чип
Колега novachev,тожа нещо само го прави на бензин!а на газ се набира постабилно няма го това тармозене защоли е така??? помагаи.Благодаря
...хм, колега, не се ли сещаш ,че като не го прави това на газ, начи малко са ти се позасъхнали дюзите.....
... и още нещо бих споделил...реално, като се оплаквате,че не са ви бегачки, а на диагностиката всичко е 6 ... някой сети ли се да си измери реалната компресия....
Аз бих погледнал и ламда сондата, при мен подаваше грешна информация и колата беше зле.Смених я и имах чувството че току що я бях купил от магазина.Много вървеше, често ако сте махали катализатор сондата почва да приема различна информация , заради наситеността на въздух.....нещо такова, имаше тема в БМВ такава, когато я прочетох отидох и НАЙ ИНТЕРЕСНОТО бе . че не отчете грешка при диагностиката...Въпреки това се оказа сондата....+ махането на катализатора и един спортен филтър тогава - колата доста по оправи динамиката до 3,000 об....иначе нали знаете : The fun starts @ 3000! )
Успех на всички..
Comment